Installatiebedrijf Groningen

Carras installatietechniek is als installatiebedrijf voornamelijk werkzaam in de regio Groningen, Friesland, en Drenthe. Carras Installatietechniek is een allround installatiebedrijf welke is opgericht in 1996 door Herman Carras. Voor de oprichting van het installatiebedrijf was Herman Carras al 22 jaar werkzaam in Installatie Branche in de regio Groningen. Carras Installatietechniek is daarom ook voor u de beste keuze wanneer u op zoek bent naar een installatiebedrijf in de buurt van Groningen. Door de jaren lange ervaring is Carras een allround installatiebedrijf geworden zowel in renovatie van oude panden tot in aanleg van nieuwbouw projecten.

U kunt bij Carras Installatietechniek terecht voor reguliere installatiewerk zoals voor gas, water, riolering, sanitair-, zink, en als specialisatie CV werkzaamheden. Daarnaast leveren en plaatsen we CV ketels, radiatoren en vloerverwarming.

Bij Carras Installatietechniek kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waarbij we u eveneens zullen adviseren over hoe en of u uw wensen mogelijk kunt maken. Aan het opnemen van een vrijblijvende offerte en het geven van adviezen zijn uiteraard geen kosten verbonden. 

Voor meer informatie over werkzaamheden van ons installatiebedrijf in de regio Groningen vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.